CERATIZITHandelspartner CS WEB gold
– страст и иновативен дух за твърдите материали
Повече от 90 години ние разработваме и произвеждаме високотехнологични твърди сплави за режещи инструменти и индустриални приложения. В нашата област попадат сменяеми пластини, монолитни стандартни и специални инструменти, мултифункционални инструменти, твърдосплавни заготовки, инструментодържачи, както и цялостни решения за оптимизиране на производствените процеси.

OSG

- Базираната в Аичи, Япония, OSG Corporation е най-големият в света производител на ротационни металорежещи инструменти. Фирмата е основана през 1938-ма година и има дългогодишна репутация на доставчик на високо-ефективни решения за металообработващата индустрия.

OSG държи 1-ва позиция на японския пазар и е един от глобалните лидери в областта на метчици, фрези, свредла, райбери, инструменти с пластини. Мрежата от производствени мощности, технически експерти и търговски екипи се простира в 29 държави.

DÜMMELdummel
- Корените на фабриката за твърдосплавни инструменти  Paul Dümmel GmbH датират от далечната 1928–ма година. Ние сме един от световните лидери в разработката и производството на прецизни твърдосплавни мини-инструменти за струговане и фрезоване. Нашите решения са основополагащи за непрекъснато растящия индустриален сегмент на миниатюрните приложения.

 

BILZ
От малка работилница до международно признат бизнес концерн, BILZ разработва и произвежда успешно висококачествени захващащи инструменти повече от 90 години.